Individuele behandeling

Het eerste contact bij de individuele behandeling zal over het algemeen altijd telefonisch zijn om een eerste afstemming met elkaar te hebben of je bij mij op de juiste plek bent. Is dat het geval? Dan maak ik graag aan het eind van dat gesprek een afspraak met je voor een eerste sessie.

Eerste sessie
De eerste afspraak is een intake/behandelsessie van twee uur bij mij in de praktijk. Ik neem hier ruim de tijd voor om naar jouw verhaal te kunnen luisteren om zo samen de blokkades, pijnen, klachten en krachten in kaart te brengen. Hebben we dat in kaart? Dan starten we direct in deze sessie met een eerste behandeling. Lukt het door omstandigheden (bijvoorbeeld nu in de Corona tijd) niet om dit in de praktijk te doen, dan kunnen we ook een online sessie inplannen.

Op basis van deze eerste sessie kan ik een goede inschatting maken voor wat er nodig is om je op weg te helpen, zodat je daarna zelf verder kunt om iedere keer weer jouw eigen evenwicht/balans te vinden.

Mijn ervaring is dat we over het algemeen na vier tot vijf behandelingen een wenselijk resultaat hebben bereikt en je weer zelf verder kunt.

Soms kiezen mensen voor een traject van drie maanden, waarin tussen de behandelingen door ook intensief contact kan zijn. Dit gebeurt vooral wanneer er meerdere thema’s spelen en dit een grote verandering in de dagelijkse realiteit vraagt.